Leadership

Η καταξίωση και το κύρος της Computer Solutions αντανακλά στο εξειδικευμένο και διαρκώς εξελισσόμενο ανθρώπινο δυναμικό της. Σαν εργοδότης ίσων ευκαιριών, ακολουθεί ένα αντικειμενικό σύστημα επιλογής προσωπικού, βασισμένο στην ακαδημαϊκή μόρφωση του υποψήφιου, στην αναλυτική σκέψη του, την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία, την ικανότητα συνεργασίας αλλά και την δυνατότητα ανάληψης νέων καθηκόντων. Αποστολή των επικεφαλής του κάθε τομέα της εταιρείας είναι η διασφάλιση της αρτιότητας και της αξιοπιστίας των λύσεων που δημιουργούμε, σύμφωνα πάντα με τις αρχές και τις αξίες που έχουν θεμελιώσει τον χαρακτήρα και τη φήμη της Computer Solutions.

Αναστάσιος Παζιάνας

Chief Executive Officer
Σπούδασε Πληροφορική και Οικονομικές Επιστήμες. Ιδρυτής και βασικός μέτοχος της Computer Solutions από το 1987, ενισχύει το όραμα της εταιρείας, δίνει έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό και συνδράμει στη χάραξη μακροπρόθεσμης στρατηγικής. Διαθέτει περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στην αγορά της Πληροφορικής και έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις σε οργανισμούς και φορείς.

Χρίστος Μητσόπουλος

Chief Information Officer
Σπούδασε στη Φυσικομαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύεται στην Πληροφορική, Data Bases, Συστήματα 4ης γενιάς κλπ. και σε εφαρμοσμένα θέματα Πληροφορικής Υγείας. Είναι συνιδρυτής και βασικός μέτοχος της Computer Solutions από το 1987, αναλυτής Πληροφοριακών Συστημάτων και σύμβουλος Νοσοκομειακής Πληροφορικής, εκπαιδευτής-εισηγητής σεμιναρίων σε πιστοποιημένα ΚΕΚ Υγείας και σύμβουλος Πληροφορικής στο υπουργείο Υγείας-Πρόνοιας.
«Ένα και ένα μπορεί να κάνουν και χίλια.»

Βασιλική Παζιάνα

Chief Financial Officer
Σπούδασε Management & Organizational Behavior. Ακολούθησαν οι μεταπτυχιακές σπουδές της στον τομέα Enterprise & Business Growth. Το 2001, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, άρχισε να εργάζεται στην Computer Solutions αναλαμβάνοντας το Project Management δεκάδων έργων μηχανογράφησης, Πληροφορικής και Επιχειρησιακής Αναδιοργάνωσης Φορέων Υγείας.

Σπυρίδων Παζιάνας

Chief Operating Officer
Σπούδασε Αγροτική Οικονομία & Ανάπτυξη στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακό (MSc) στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, στον τομέα της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, εργάστηκε στην Computer Solutions (τεχνική υποστήριξη, πωλήσεις, διασφάλιση ποιότητας κλπ.). Αυτή η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και οι οργανωτικές ικανότητές του αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για τη σημερινή θέση του.
«Η επιτυχία μιας επιχείρησης βασίζεται στη συνισταμένη των απόψεων όλων των ανθρώπων της.»

Στράτος Λαμπούκας

Chief Customer Officer
Ξεκίνησε ως Μηχανικός Πληροφορικής ενώ γρήγορα απέκτησε BSc in Management Studies και Master of Business Administrator από το University of Sunderland. Διετέλεσε Μηχανικός Πωλήσεων, Τεχνικός Υποστήριξης και Υπεύθυνος Τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας για πολλά χρόνια, ενώ σήμερα είναι Υπεύθυνος Τμήματος Πωλήσεων & Διαχείρισης Πελατών της εταιρείας. Άριστος γνώστης των Πληροφοριακών συστημάτων του χώρου Υγείας και διαχειριστής μεγάλων έργων συμμετέχοντας στην ανάλυση, στο σχεδιασμό και στην εκτέλεσή τους στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ.
«Μέλημα μας η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας & πρόνοιας, συνδυάζοντας την τεχνολογία, την προσωπική προσπάθεια και τις σωστές συνεργασίες.»

Σταύρος Πιτόγλου

Chief Technical Officer, Υπεύθυνος R&D-Research & Development
Σπούδασε στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Συμμετείχε ως Project Director και Senior Project Manager σε μεγάλα έργα στα πεδία Health IT/Medical Informatics. Συντόνισε ομάδες εργασίας για την υλοποίηση των ευρωπαϊκών έργων στο πλαίσιο του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και του ΕΣΠΑ. Είναι πιστοποιημένος HL7 Control Specialist από τον Οργανισμό HL7 International.
«Όταν βρεθεί κανείς στο σταυροδρόμι δύο εξαιρετικά δημιουργικών διαδικασιών, της ανάπτυξης λογισμικού και της επιστημονικής έρευνας, δεν υπάρχει πιο σημαντική προϋπόθεση από την ύπαρξη μιας οικογένειας σαν την Computer Solutions, όπου μια ευτυχής συγκυρία ανθρώπων και αντιλήψεων δημιουργεί ένα περιβάλλον έμπνευσης, παροχής των μέσων και πραγμάτωσης.»